Stimați colegi,
Am încheiat un an care s-a desfășurat într-un ritm trepidant, un an care ne-a solicitat, dar ne-a și răsplătit.
Societatea de Neurologie din România se afirmă tot mai mult atât pe plan național cât și internațional ca o comunitate științifică puternică și unită.
Excelenta colaborare și comunicare între centrele universitare din țară, între generațiile cu experiență și tinerii neurologi, purtători ai speranțelor noastre într-un viitor mai bun, a permis organizarea unor evenimente științifice de înaltă ținută pe tot cuprinsul țării.
Lansarea strategiei naționale de combatere a bolilor cardio și cerebrovasculare, organizarea primului Forum Național de Neurologie, crearea unei competențe de neuroradiologie intervențională deschisă și medicilor neurologi, înființarea unei acțiuni prioritare destinată neuroreabilitării precoce și prevenirii dizabilității la pacienții cu AVC acut, sau deschiderea de noi centre apte să efectueze tratament endovascular, reorganizarea registrului de scleroză multiplă sunt alte câteva realizări care au la bază pe lângă foarte multă muncă și o viziune unitară a membrilor conducerii SNR pentru dezvoltarea profesiei noastre.
Anul 2024 are astfel toate premisele pentru a fi un an cu și mai multe realizări, între care, cu siguranță, se va înscrie și al XXII-lea Congres SNR.
Vă așteptăm !
Cu deosebită considerație,
Prof. Dr. Cristina Tiu
Președinte SNR
Înscrie-te acum la cel de-al XXII-lea
Congres al Societăţii de Neurologie din România
- Data
5 -7 iunie 2024
- Locația
Casino Sinaia
Centrul Internațional de conferințe - Organizare
Congresul se va desfăşura și anul acesta în format hibrid.
- Taxe de participare
Vezi detalii - Credite EMC
Acest eveniment este creditat de Colegiul Medicilor din România cu credite EMC.Vezi detalii
- Program științific
Programul științific preliminar a fost publicat.Program științific
Taxe de participare
TAXELE DE PARTICIPARE LA CONGRESUL SNR 2024 TREBUIE PLĂTITE INDIVIDUAL DE CĂTRE FIECARE MEDIC, ASTFEL ÎNCÂT SĂ PUTEM IDENTIFICA PERSOANA CARE VA PARTICIPA LA CONGRES
Pentru companiile care doresc să susțină participarea la Congres a unor medici, vă rugăm să contactați trezorierul SNR, dr. Adina Roceanu, la adresa trezoreriesnr@yahoo.com
PLĂȚILE SE POT EFECTUA ONLINE, PRIN PLATFORMA EUPLĂTESC.RO ȘI PRIN TRANSFER BANCAR, LA FEL CA ÎN ANII ANTERIORI
Taxe de participareTrimiterea lucrărilor științifice / Abstract submission
Termenul limită de trimitere a rezumatelor a fost prelungit până la data de 5 aprilie 2024.
Anul acesta inaugurăm platforma de transmitere a rezumatelor în limba română și engleză, pe un model similar conferințelor internaționale. Formularul de depunere a rezumatelor va putea fi accesat începând cu data de 01 februarie 2024 pe site-ul congresului.
Termenul limită până la care aşteptăm depunerea rezumatelor lucrărilor în platforma dedicată, este 01 aprilie 2024. Vă rugăm să respectați termenul. Acest termen este necesar pentru a putea obţine creditarea cu puncte EMC la CMR.
Comitetul științific va comunica autorilor principali acceptarea sau respingerea lucrării, precum și forma de prezentare selectată (prezentare orală în plenul congresului, sau prezentare sub formă de poster) până la data de 25 aprilie 2024. Este obligatoriu ca autorul care va prezenta lucrarea să fie înregistrat pentru participare la congres. Posterele în format electronic vor fi încărcate în platforma congresului, conform instrucțiunilor de pe site.
Credite EMC
Congresul SNR 2024 va fi creditat de către Colegiul Medicilor din România cu ore de educaţie medicală continuă (EMC). Numărul de puncte EMC va fi înscris pe diploma de participare ce va eliberată online, după congres, pe site-ul SNR - www. neurology.ro, secțiunea congrese SNR după ce va fi completat şi depus chestionarul de evaluare a Congresului SNR 2024.
Conform deciziei 12/29.06.2018 a Colegiului Medicilor din România, Anexa 2, capitolul II, articolul 11, litera c) privind reglementarea sistemului naţional de educaţie medicală continuă, medicii participanţi vor putea primi diploma de participare cu orele de EMC dacă au prezentat la înscriere codul unic de identificare al medicului CUIM alături de date precum nume, prenume, specialitate, grad profesional/ didactic. Codul unic de identificare al medicului (CUIM) se regăseşte pe formularul nou de membru al Colegiului Medicilor sau poate fi obţinut de la fiecare Colegiu al Medicilor regional în mod individual de către fiecare medic.
VĂ RUGĂM RESPECTUOS SĂ PREZENTAȚI LA ÎNSCRIEREA LA CONGRES CODUL UNIC DE IDENTIFICARE A MEDICULUI – CUIM
Nu sunteți membru al SNR?
Venim in intampinarea dumneavoastra punandu-va la dispozitie un instrument de gestionare in timp real a calitatii de membru al Societatii de Neurologie din Romania