Parteneri DIAMOND


STADA

Viziteaza site  


Novartis România

Novartis reinventează medicina pentru a îmbunătăți și a prelungi viața oamenilor. În calitate de companie farmaceutică globală de top, Novartis folosește inovația științifică și tehnologia digitală pentru a crea tratamente revoluționare în domeniile medicale în care există cea mai mare nevoie. Deoarece căutam constant noi medicamente, ne clasăm în mod constant, la nivel global, printre companiile de top în ceea privește investiția în cercetare și dezvoltare.

Produsele Novartis au ajuns la peste 800 de milioane de oameni din întreaga lume și găsim mereu modalitați inovative care să permită accesul la cele mai noi tratamente. Aroximativ 108.000 oameni, de 140 de naționalități lucreaza pentru Novartis, în intreaga lume. Compania Novartis este prezentă în România prin Novartis Pharma Services Romania SRL - ce reprezintă aria medicamentelor inovatoare - și Sandoz SRL, având împreună peste 650 de angajați dedicați susținerii sistemului de sănătate din țara noastră. Raportat la numărul de studii clinice inițiate în ultima decadă în România, Grupul Novartis este în topul companiilor care investesc în cercetare și dezvoltare, la nivel local.

Fabrica Sandoz din Târgu-Mureș produce medicamente care sunt comercializate în România și alte peste 110 țări din intreaga lume. Grupul Novartis ofera un portofoliu vast de medicamente inovatoare, generice și biosimilare, care acoperă arii precum: oncologie, boli cardiovasculare, imunologie, dermatologie, neurologie, oftalmologie, boli respiratorii și altele. Descoperă mai multe pe www.novartis.com și pe www.novartis.com.ro. Urmărește Novartis Romania si pe LinkedIn, aici www.linkedin.com/company/novartis-romania

Viziteaza site  


Pfizer Romania

Viziteaza site  


Ewopharma AG Romania

Ewopharma este un partener inovator pentru comercializarea produselor farmaceutice și cele destinate sănătății consumatorilor în Elveția și în Europa Centrală și de Est. Strategiile noastre moderne de accesare a pieței și capabilitățile de comercializare ne permit să accesăm și să dezvoltăm noi piețe cu terapii și produse inovatoare, fiabile, de înaltă calitate.

Îmbunătățim constant gama noastră de produse Rx alături de mărcile proprii și cele ale partenerilor noștri. Promovăm latura legată de sănătatea consumatorilor a business-ului nostru prin acțiuni specifice de marketing atât pentru produsele proprii cât și pentru o selecție de calitate a produselor partenerilor noștri.

Viziteaza site  


Bristol Myers Squibb

La Bristol Myers Squibb, suntem inspirați de o singură viziune: transformarea vieții pacienților prin știință.

Suntem într-o zona a descoperirilor revoluționare, ce transformă viețile pacienților prin medicamente inovatoare care salvează viața. Avem cei mai talentați oameni din industrie, care iși demonstrează în fiecare zi pasiunea și dăruirea față de misiunea noastră de a descoperi, dezvolta și furniza medicamente inovatoare care ajută pacienții să învingă boli grave.

În oncologie, hematologie, imunologie și boli cardiovasculare, cu unele dintre cele mai promițătoare produse aflate în dezvoltare, ne concentrăm pe inovație ce aduce beneficii majore și schimbări de paradigmă.

Viziteaza site  


Merck România

Țelul nostru este să aducem progresul pentru oamenii de pretutindeni. De aceea, ne uităm mai atent la lucruri, punem întrebări și gândim înainte.

Am împlinit 350 de ani și proprietarii majoritari sunt încă descendenții lui Friedrich Jacob Merck, omul care a înființat compania noastră în Darmstadt, Germania, în 1668.

De atunci, am devenit o companie cu adevărat globală, cu aproape 53.000 de angajați în 66 de țări care lucrează pentru soluții și tehnologii inovatoare. În 2017 am investit un total de 2,1 miliarde de euro în cercetare și dezvoltare.

Noi suntem Merck. Singurele excepții sunt Statele Unite și Canada. Aici lucrăm ca EMD Serono în Biopharma, ca MilliporeSigma în Life Science și ca EMD Electronics în Electronics.

Viziteaza site  


Eli Lilly

Viziteaza site  


Janssen

 


Iniţiativa Angels

Misiunea Iniţiativei Angels e simplă: sprijină creşterea numărului de spitale pregătite pentru a interveni în caz de accident vascular cerebral şi continuarea optimizării standardelor de tratament în toate unităţile de accident vascular cerebral acut. Cu alte cuvinte, ne propunem să punem în aplicare medicina bazată pe dovezi în practica clinică de zi cu zi.

Viziteaza site  

Parteneri GOLD


Roche România

Despre Roche

Roche este unul din pioneri globali ai industriei farmaceutice și de diagnostic, ce inovează continuu cu scopul de a îmbunătăți viața oamenilor. Sinergia dintre diviziile de Farmaceutice şi Diagnostic au transformat Roche în lider global al medicinii personalizate, o strategie care își propune să ofere tratamentul potrivit pentru pacientul potrivit, în cele mai bune condiții posibile.

Roche este cea mai mare companie de biotehnologie la nivel mondial, ce oferă medicamente diferențiate clinic în domeniul oncologiei, imunologiei, bolilor infecţioase, oftalmologiei și afecțiunilor sistemului nervos central. Roche este, de asemenea, lider mondial în diagnosticul in vitro şi în diagnosticul histologic al cancerului, precum şi pionier în managementul diabetului. Fondată în 1896, compania Roche este în permanență în căutarea celor mai bune soluții pentru prevenirea, diagnosticarea și tratarea maladiilor, aducandu-si astfel o contributie sustenabila in societate. 30 de medicamente dezvoltate de Roche - printre care antibiotice, medicamente împotriva malariei şi chimioterapice - sunt pe Lista Medicamentelor Esențiale elaborată de Organizația Mondială a Sănătăţii. De asemenea, compania Roche a fost recunoscută opt ani consecutiv ca liderul sectorului farmaceutic al Dow Jones Sustenability Index.

Având sediul central în Basel, Elveţia, Roche este prezentă în peste 100 țări, iar în 2019 compania avea peste 98.000 angajați la nivel global. În 2019, Roche a investit 11,7 miliarde de franci elvețieni în cercetare și dezvoltare, compania raportând vânzări de 61,5 miliarde de franci elvețieni. Compania Genentech, din Statele Unite, este deţinută în totalitate de grupul Roche. De asemenea, Roche este acţionarul majoritar al companiei Chugai Pharmaceutical, din Japonia.

Despre Roche România

Prezent pe piața românească încă din perioada interbelică, Roche își redeschide reprezentanța locală în anul 1992. În anul 2005, grupul Roche ia decizia să înființeze societatea comercială S.C. Roche România SRL, urmând ca activitatea reprezentanței din București să fie preluată de compania locală nou înființată.

Roche oferă produse și servicii care acoperă întreg spectrul îngrijirilor de sănătate, pornind de la prevenție, tratament și până la monitorizarea post-tratament, în arii terapeutice majore unde există nevoi medicale neacoperite încă. Prin intermediul Roche România, ambele divizii ale Grupului Roche - divizia de farmaceutice și divizia de diagnostice - sunt prezente pe piața din țara noastră, oferind produse și servicii de înaltă specializare. Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să accesați www.roche.ro.

Viziteaza site  


Teva Romania

Viziteaza site  


Ipsen Consumer Healthcare

Viziteaza site  


Chimimportexport-Plurimex

”Chimimportexport - Plurimex” SRL este o companie cu capital privat din București, activă pe piața farmaceutică din Romania de peste 30 de ani.

Desfășoară activități de depozitare, de înregistrare și de distribuţie a medicamentelor, a dispozitivelor medicale și a suplimentelor alimentare, ca și activități de marketing și de promovarea produselor comercializate.

Dispune, atât de spații de depozitare proprii, cât și de vehicule de transport autorizate conform standardelor din domeniu.

Menținerea unor standarde de calitate ridicate, în conformitate cu cerințele actuale de pe piață, constituie o preocupare continuă a companiei.

Viziteaza site  


Worwag

În 2023, Wörwag Pharma aniversează 25 de ani de activitate de succes pe piața farmaceutică românească.

Portofoliul de produse al companiei germane cuprinde în principal biofactori, alături de medicamente utilizate în tratamentul neuropatiei diabetice și al afecțiunilor cardiovasculare și neurologice, precum și produse farmaceutice pe bază de minerale, oligoelemente (magneziu, zinc) și vitamine ori produse destinate reducerii riscului de apariție a bolilor asociate stilului de viață.

Wörwag Pharma România este profund implicată în activități de educare a persoanelor cu diabet zaharat și a profesioniștilor din domeniul sănătății, pentru creșterea gradului de conștientizare a neuropatiei diabetice și prevenția piciorului diabetic.

Viziteaza site  


Ever NeuroPharma

EVER Pharma is a fully integrated specialty pharmaceuticals company focused on the research, development, production, and commercialization of products in the areas of neurology and specialty injectables, covering oncology, intensive care and hormone therapeutics.

From our headquarters in Austria, we run a dynamic operation providing innovative products and value-added formulations aimed at enhancing the lives of patients and supporting the work of healthcare professionals through improved convenience and safety.

Our products are developed and manufactured at our EU GMP certified facilities in Austria and Germany. These are highly specialized in the production of complex injectables including high potency and controlled substances, crystal suspensions, as well as oily solutions in vials, pre-filled syringes, cartridges, implants, and ampoules.

We market our products in more than 70 countries around the world through our own international affiliates and strategic partners.

Viziteaza site  


Medison

Medison este o companie farmaceutică cu activitate la nivel mondial care oferă pacienților acces la terapii de înaltă inovație, dezvoltate de companii biotehnologice și farmaceutice de top, ajutând la salvarea vieților pacienților.

Medison a fost creată din misiunea centrată pe pacient de a salva vieți prin acoperirea acestui decalaj de acces pe piețele internaționale, care amenință viața.

Credem că toți pacienții, oriunde s-ar afla în lume, au dreptul de a avea acces la la tratamente revoluționare, iar noi suntem aici pentru a face acest lucru posibil.

Viziteaza site  

Parteneri SILVER


Viatris

La Viatris vedem asistența medicală nu așa cum este, ci așa cum ar trebui să fie. Acționăm curajoși și suntem într-o poziție unică, de a fi o sursă de stabilitate într-o lume unde nevoile pacienților sunt în continuă evoluție. Viatris susţine oamenii pentru a trăi mai sănătos în fiecare etapă a vieţii lor. Facem acest lucru prin:

  • ACCES: Oferim acces la medicamente de înaltă calitate indiferent de locația sau situația pacienților
  • LIDERI: Promovarea operațiunilor durabile și a soluțiilor inovatoare pentru îmbunătățirea sănătății pacienților
  • PARTENERI: Valorificarea expertizei noastre colective pentru a conecta oamenii la produse și servicii

Viziteaza site  


NATURPHARMA

 


Regina Maria

 

Parteneri BRONZ


Takeda Pharmaceutical Company Limited

Takeda Pharmaceutical Company Limited (TSE:4502/NYSE:TAK) este un lider biofarmaceutic global, bazat pe valori, bazat pe cercetare și dezvoltare, cu sediul în Japonia, angajat să aducă o sănătate mai bună și un viitor mai luminos pacienților prin transpunerea științei în medicamente extrem de inovatoare. Takeda își concentrează eforturile de cercetare și dezvoltare pe patru arii terapeutice: Oncologie, Boli Rare, Neuroștiințe și Gastroenterologie (GI). De asemenea, facem investiții specifice în cercetare și dezvoltare în terapii și vaccinuri derivate din plasmă. Ne concentrăm pe dezvoltarea de medicamente extrem de inovatoare care contribuie la a face o diferență în viața oamenilor prin avansarea frontierei de noi opțiuni de tratament și prin utilizarea motorului nostru de cercetare și dezvoltare colaborativă îmbunătățită și a capacităților noastre de a crea o conductă robustă, diversă în ceea ce privește modalitățile. Angajații noștri se angajează să îmbunătățească calitatea vieții pacienților și să lucreze cu partenerii noștri în domeniul sănătății în aproximativ 80 de țări.

Pentru mai multe informații, vizitați http://www.takeda.com.

Viziteaza site  


Sanofi

Viziteaza site  


Sun Wave Pharma

Misiunea Sun Wave Pharma este să facem ziua de mâine mai sănătoasă prin soluții inovatoare nutraceutice. Sun Wave Pharma are în portofoliu o gamă largă de produse care contribuie la menținerea sănătății și îmbunătățirea stării generale de bine. Promovarea medicală se află în centrul activităților noastre, este făcută prin intermediul a 9 divizii de promovare medicală, iar aceasta ne ajută să fim la curent cu cele mai recente descoperiri și cercetări medicale în domeniul nutraceuticelor. La Sun Wave Pharma inovăm, colaborăm, investim în știință și credem cu tărie că sănătatea optimă nu este întâmplătoare, ci este un proces susținut.

Viziteaza site  


Medima

 


ALFASIGMA

Viziteaza site  


CATUS

 


MagnaPharm

Magnapharm este un furnizor principal de servicii  farmaceutice și de îngrijire medicală pentru consumatori în Europa Centrală și de Est. Magnapharm este partenerul de încredere pe piața farmaceutică din România, oferind o gamă unică și  completă de servicii pe segmentele de distribuție, marketing, vanzări, retail farmaceutic, market access, prețuri și servicii medicale. 

În mai 2019, Magnapharm devine partener cu TEVA Romania și preia un număr mare de portofolii inclusiv portofoliul CNS, reprezentat de 2 produse: Azilect și Levodopa/Carbidopa/Entacaponă TEVA. TEVA Pharmaceuticals este cel mai mare producător de generice din lume, ocupând locul 15 în topul mondial al companiilor farmaceutice.

Viziteaza site  


Desitin Arzneimittel

Desitin Arzneimittel este o companie farmaceutică germana cu o experiență de peste 100 de ani în tratamentul acut si cronic al epilepsiei, al bolii Parkinson si al altor tulburari de miscare. Misiunea noastră are ca principal obiectiv accesul la medicamente de calitate, având forme farmaceutice inovatoare ce permit metode alternative și ”prietenoase” pentru pacient ca și mod de ingerare si administrare. În acest fel se asigură o medicație de calitate germană, care aduce beneficii clinice suplimentare prin creșterea aderenței la tratament, obiectiv esențial în tratamentul afecțiunilor cronice ale sistemului nervos central .

Viziteaza site  


Terapia

Terapia - o companie SUN PHARMA, este cea mai importantă companie de medicamente generice și produse OTC din România. Terapia a fost inființată în 1921, iar din luna martie 2015 a devenit partea Sun Pharma, o organizație care reunește peste 40 de site-uri de producție în care se fabrică peste 2.000 de forme farmaceutice ce sunt distribuite în peste 100 de țări prin implicarea a mai mult de 30.000 de angajați la nivel global.

 


CBC HEALTH

De peste 20 de ani, compania noastră fondatoare, Cord Blood Center Group a înregistrat multe premiere în domeniul medicinii regenerative. În 1997, Cord Blood Center a fost printre primele instituții din Europa care a procesat și pregătit sângele din cordonul ombilical pentru realizarea de transplanturi regenerative. Cord Blood Center a fost și una dintre primele companii din Europa ce a colectat, procesat și stocat sânge ombilical, țesutul cordonului ombilical și placenta de la peste 160.000 de clienți.

Oferim tratament de recuperare cu ajutorul celulelor stem în cazul unui:

  • accident vascular cerebral ischemic
  • boala Alzhaimer
  • screloza multipla
  • paralizie cerebrala
  • leziuni ale coloanei vertebrale

CBC Health introduce o transfuzie intravenoasă cu celule sanguine din cordonul ombilical. Avem peste 20 de ani de experiență în stocarea sângelui din cordonul ombiliar iar acum oferim tratament bazat pe acesta.

 


Arensia

To support the acceleration of drug development, over the last 12 years, ARENSIA Exploratory Medicine GmbH (www.arensia-em.com) has built up its own research clinics, with full Phase I infrastructure, entirely dedicated to performance of sophisticated FIRST-in-PATIENT Phase IB, IIA and PROOF OF CONCEPT clinical trials with novel compounds. ARENSIA´s outstanding recruitment performance across numerous disease areas substantially reduces the overall number of sites and countries for any early phase patient trial. ARENSIA´s speed and data quality provide our Partners/Sponsors with a strategic advantage across the entire lifecycle of project, as they can progress their novel compounds much faster to later phases of research. ARENSIA is trusted by World’s Leading Pharmaceutical and Biotechnology organizations. ARENSIA is based with its headquarters in Düsseldorf, Germany and operates with 400+ talented employees in 7 countries.

Viziteaza site  


MEDTRONIC

 


Medimow

 


Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia

Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia este un concept integrat care conține o bază de tratament unică în Europa, cu un open-space de peste 1 500 de mp, dotată cu echipamente de top, tehnologii inovative și robotică de ultimă generație.

Baza de tratament state of the art este proiectată cu accent pe șapte zone principale: recuperare asistată robotic, evaluare și reeducare fucțională, realitate virtuală, kinetoterapie, terapie ocupațională, electroterapie - stimulare electrică funcțională, stimulare proprioceptivă funcțională.

Echipa medicală este format din medici de elită din țară și din străinătate, kinetoterapeuți și ingineri specializați în robotică medicală. Abordarea inovativă este susținută prin accesul direct la tehnologie inovatoare, dar și de o componentă complementară, concentrată pe recuperarea psihologică a pacienților. Pe lângă procedurile personalizate de tratament, Spitalul introduce un nou concept de nutriție și imprimă noi modele de comportament, toate pentru o recuperare complexă a pacienților.

Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia este parte importantă a Rețelei Medicale Arcadia, lider în sănătate în Regiunea de Nord-Est. Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia.

www.arcadiarecuperare.ro | 0232 920

Viziteaza site  


Liamed

 

Parteneri MEDIA


Jurnal de Sanatate

Viziteaza site  


Medical Market

Viziteaza site